Acasa Servicii Galerie foto Finantare UE Contact
PROFILUL SOCIETATII

PROCENT S.R.L.Galati s-a constituit ca Societate Comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat, avand sediul social in Galati, str. Constructorilor, nr.25, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/1828/2005.

Capitalul societatii se cifreaza la 200 lei numerar, concretizat intr-o parte sociala in valoare, cu un singur actionar.

Societatea executa lucrari de constructii metalice , montaj si punere in functiune a capacitatii de productie din industria metalurgica, precum si elemente constructive pentru industria navala.

Un segment important din cifra de afaceri a firmei, este reprezentat de lucrarile de uzinare produse metalice, structuri metalice si confectii metalice la un raport pret/calitate competitiv.

S.C. Procent nu numai ca este o realitate pe piata constructiilor si confectiilor metalice, dar seriozitatea si modul in care sunt tratate relatiile comerciale incepand cu respectarea termenilor, a standardelor de calitate si nu in ultimul rand nivelul de pret a condus la dezvoltarea si diversificare gamei de produse, facand din aceasta societate un partener important in segmentul de piata pe care activeaza.

Flexibilitatea, dinamismul si abordarea in mod constructiv a tuturor problemelor reprezinta aspectele principale ale programului societatii in viitor.

Scopul societatii este realizarea programului de productie in conditiile maximizarii profitului prin folosirea tehnicilor de optmizare, programare liniara, metoda PERT, optimizarea stocurilor, precum si tehnici informatice.

Distributia produselor firmei se bazeaza pe contractele de colaborare pe care le are societatea cu companii din tara.

PRINCIPIILE SOCIETATII

Procent intelege ca succesul sau se datoreaza increderii clientilor si ca aceasta incredere a fost obtinuta multumita responsabilitatii cu care firma si angajatii sai au inteles sa isi aplice principiile, tinand cont , in acelasi timp , de realitatile competitionale.

Profesionalism si responsabilitate fata de clientii si angajatii nostri, constitue un obiectiv major al societatii noastre in vederea asigurarii succesului pe termen lung.

Orientarea spre client – obiectivul nostru este sa ne ridicam intotdeauna la nivelul cerintelor clientilor nostri. Indeplinirea acestui obiectiv este asigurata de profesionalismul specialistilor nostri, de eficienta managerilor de proiect si de o politica de preturi competitive.

Dezvoltarea personalului – pentru a indeplini obiectivele societatii, punem un accent deosebit pe angajatii si managerii competenti, orientati spre succes si realizari permanente. Prin urmare, oferim traininguri profesioniste, conditii de munca adecvate si oportunitati deosebite de dezvoltare personala si a carierei.

Parteneriate stranse cu furnizori si subcontractanti de top – pentru a mentine standardele inalte de calitate cu care clientii nostri sunt obisnuiti, colaboram doar cu furnizori si subcontractanti bine alesi.

Respect pentru mediul inconjurator, societate si siguranta muncii – suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de mediul inconjurator si de rolul pe care il avem in comunitatile sociale si de afaceri locale. In calitatea noastra de angajator suntem in permanenta preocupare de siguranta si protectia sanatatii pentru toti angajatii referitor la totalitatea aspectelor cuprinse in munca lor.

DOMENII DE ACTIVITATE

Productie piese de schimb si utilaje:
- structuri metalice
- confectii metalice (stalpi, grinzi, platforme, rezervoare, recipienti s.a)
- tamplarie metalica
- prelucrari prin aschiere
- coturi din teava trasa
- lucrari de sablare

Lucrari de montaj:
- montajul utilajelor industriale de tip static sau dinamic
- demontarea, inlocuirea sau repararea echipamentelor
- masuratori si teste
- asamblarea structurilor metalice
- suduri

Instalatii:
- asamblarea, inlocuirea, repararea tevilor si a instalatiilor industriale
- suduri
- teste si puneri in functiune
- lucrari similare pentru instalatii diverse : apa, gaz, ventilatie si aer conditionat, - incalzire, instalatii sanitare.

PARTENERIATE

Societatea noastra si-a consolidat in permanenta portofoliu de clienti, fiind in masura sa stabileasca parteneriate atat la nivel national cat si international.

Pe langa experienta, S.C. PROCENT S.R.L. are si alte atuuri, cum sunt structura organizatorica flexibila, abilitati de management ale proiectelor foarte bine dezvoltate si un personal motivat, bine pregatit profesional si atestat in mod corespunzator in toate domeniile necesare realizarii unor proiecte complexe. 

In speranta unor colaborari fructuoase, va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare la numarul de telefon 0236.318.924 sau pe email, la adresa procent.office@gmail.com